Салат з камчатського краба 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ви коли-небудь зустрічалися в магазині або на ринку з камчатськими морепродуктами? Я ось недавно їх знайшла і вирішила купити, тим більше, що привід був хороший. Потрібно було приготувати щось цікаве.
Але особливо часу на створення складного страви не було, тому я пішла по простому шляху. Тепер ви теж можете дізнатися, як приготувати салат з камчатського краба з помідорами. Неймовірно смачне і м'яке м'ясо з клешнею припало до душі всім, хто їх спробував. А інші інгредієнти його всього лише доповнюють.
- М'ясо камчатського краба - 250 грам
 - Селера черешкова - 1 штука
 - Помідори черрі - 7 штук
 - Сік лимона - 2 Ст. Ложки
 - Майонез - 2 Ст. Ложки
 - Білий мелений перець - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Зелена цибуля - За смаком
 - Листя зеленого салату - За смаком
 

Відваріть до готовності краба. Це займе 15-20 хвилин. Потім остудіть і наріжте його кубиками.

Наріжте тонко промитий селера. Також розділіть на 4 частини помідори. Змішайте ці інгредієнти разом з крабом, майонезом, сіллю, перцем і соком в салатниці.

Перемішайте всі складові салату. Покладіть їх на промиті листя. Зверху прикрасьте все нарізаною цибулею. Смачного!