М'ясо в горщиках в аерогрилі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
За допомогою аерогриля ви зможете приготувати смачну, ніжне і соковите м'ясо. Даю рецепт м'яса в горщиках в аерогрилі - сподіваюся, він вам знадобиться!
Якщо ви щасливий володар такої диво-техніки, як аерогриль - вам легко приготувати цю страву. Простий рецепт м'яса в горщиках в аерогрилі дозволить вам нагодувати сім'ю смачною стравою, практично з тими ж смачними і корисними властивостями, яке виходило у наших предків в російській печі. Читайте рецепт і готуйте:
1. М'ясо миємо й нарізаємо на шматки.
2. Чистий цибулю, часник і перець. Нарізаємо так, як вам подобається.
3. Помідор миємо й нарізаємо шматочками невеликого розміру.
4. Укладаємо в горщики м'ясо і нарізані овочі. У мене вийшло 2 горщика.
5. Додаємо в горщики сіль, перець і воду. Зверху викладаємо сметану або майонез. Закриваємо горщики кришками.
6. Ставимо горщики на нижню решітку аерогрилю на запікання. Запікаємо на максимальній температурі і швидкості хвилин 35.
Подаємо таке мяско з будь-яким гарніром або салатом. Смачного! 
- М'ясо свиняче - 400 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
 - Перець болгарський - 1 штука
 - Помідор - 1 штука
 - Часник - 1-2 зубчиків
 - Майонез або сметана - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
 - Вода або бульйон - 0, 5 склянки
 
1. М'ясо миємо й нарізаємо на шматки.
2. Чистий цибулю, часник і перець. Нарізаємо так, як вам подобається.
3. Помідор миємо й нарізаємо шматочками невеликого розміру.
4. Укладаємо в горщики м'ясо і нарізані овочі. У мене вийшло 2 горщика.
5. Додаємо в горщики сіль, перець і воду. Зверху викладаємо сметану або майонез. Закриваємо горщики кришками.
6. Ставимо горщики на нижню решітку аерогрилю на запікання. Запікаємо на максимальній температурі і швидкості хвилин 35.
Подаємо таке мяско з будь-яким гарніром або салатом. Смачного!