Пельмені в горщиках в аерогрилі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пельмені, приготовані в горщиках в аерогрилі вельми відрізняються від варених або смажених на сковороді. Такі пельмені виходять смачніше, до того ж, містять менше калорій. Раджу спробувати!
В аерогрилі страви готуються досить швидко, Крім того, немає необхідності стежити за часом приготування. Приготуйте пельмені в горщиках за допомогою аерогрилю, і заощадите масу часу, а страва вийде відмінним. Отже, на Ваш суд пропоную рецепт приготування пельменів в горщиках в аерогрилі! 
- Пельмені - 1 кілограм
 - Майонез - 200 грам (або крем)
 - Сіль - За смаком
 - Спеції - За смаком
 - Вода - За смаком
 

1. Розморожуємо пельмені. Якщо Ви приготували домашні, то відразу складаєте їх в горщики. Солимо.

2. Майонез, якщо він густий, розбавляємо невеликою кількістю води. Рідкий можна розбавляти. Також замість майонезу можна використовувати сметану - страва вийде ніжніше.

3. Заливаємо майонез (або сметану) в горщики приблизно на 2/3 посуду.

4. Заливаємо пельмені окропом.

5. На дно аерогрилю встановлюємо піддон для збору жиру, а на нього - нижню решітку. Ставимо в аерогриль горщики з пельменями, закриваємо їх кришками. Встановлюємо температуру готування - 260 градусів, час приготування - півгодини. Швидкість вентилятора повинна бути високою.

6. По завершенню 30 хвилин пельмені готові! Прикрашаємо їх дрібно нарізаною зеленню і подаємо до столу. Смачного!