Малайя 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пиріг "малай" - випічка молдавської кухні на основі кукурудзяної і пшеничної муки. Проста, смачна і ситна домашня випічка. Пиріг можна назвати і ніжним, пишним кексом.
Процес приготування пирога настільки простий, що з ним впорається навіть школярка. Готовий "малай" викладіть в посуд з кришкою. Він збереже свою свіжість протягом 4-5 днів. З чаєм, кава, компотом або молоком цей пиріг складе відмінний полуденок або перекус протягом дня.
- Заголовок Бондюель - 1 Склянка
 - Борошно пшеничне - 1 Склянка
 - Цукор - 2/3 склянки
 - Молоко - 1 Склянка
 - Куряче яйце - 1 штука
 - Олія соняшникова рафінована - 1/3 склянки
 - Розпушувач тіста - 3 чайних ложки
 

Підготуйте всі інгредієнти для приготування пирога.

У глибоку миску просійте кукурудзяну муку.

А також пшеничну.

Додайте цукор і розпушувач тесту.

У мисочку розбийте яйце.

До яйцю налийте молоко і добре перемішайте.

У борошно з розпушувачем і цукром влийте суміш яйця з молоком.

Ретельно перемішайте тісто.

В кінці влийте рафіновану соняшникову олію. Добре перемішайте тісто до однорідної консистенції.

Викладіть тісто у форму для випічки.