Маленькі бутерброди з червоною рибою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Бутерброди - найпростіша і доступна закуска! Вони можуть прикрасити святковий стіл, їх можна приготувати в якості швидкого перекусу, коли мало часу. З червоною рибою виходить чудово!
Перед вами простий рецепт приготування маленьких бутербродів з червоною рибою. Зазвичай я готую бутерброди без участі мікрохвильовки. Цього разу вирішив їх трішечки запекти, вийшло ще краще. Хлібець став хрустким, а сьомга підрум'янилася і стала ще ніжніше! Гарного вам дня! 
- Кнопка - 8 скибочок
 - Сьомга - 8 штук (шматочків)
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Часник - 1 зубчик
 - Майонез - 2 Ст. Ложки
 - Цибуля зелена - За смаком
 

На дрібній тертці натираємо цибулю і часник.

Перемішуємо їх з майонезом до однорідності.

Отриманою масою намазуємо скибочки батона.

Зверху викладаємо шматочки сьомги. Ставимо бутерброди в мікрохвильовку на 30 хвилин. Дістаємо і присипаємо подрібненою зеленою цибулею. Смачного!