Бутерброди з червоною рибою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Бутерброди з червоною рибою завжди є на моєму святковому столі. У цьому рецепті є невеликі нововведення. Класично на хліб маже вершкове масло, але тут я використовую сирну суміш з часником.
Бутерброди з червоною рибою готуються з вершково-сирною сумішшю. Суміш наноситься на ще теплий хліб. Хліб запікається в сильно розігрітій духовці п'ять хвилин, середина скибочки повинна бути м'якою. Бутерброди з червоною рибою відмінна делікатесна закуска на будь-який святковий стіл. Смачного.
- Лосось - 120 грам
 - Вершковий сир - 200 грам
 - Майонез - 2 Ст. Ложки
 - Часник - 2 зубчики
 - Кріп - 2 Ст. Ложки
 - Багет довгий - 1 штука
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 

Підготувати продукти.

Нарізати багет.

Змастити шматочки багета розтопленим маслом.

Запекти хліб в духовці.

Змішати сир, майонез, зелень, часник. Розтерти виделкою в однорідну масу.

Намазати хліб сирної сумішшю.

Укласти шматочки риби на хліб. Прикрасити кропом, зеленню кропу. Смачного!