Нагетси з капусти 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Це рецепт корисної альтернативи традиційним Наггетс з цвітної капусти. Вони запікаються в духовці без масла, але хрустка скоринка залишається.
Докладніше, як приготувати нагетси з капусти, я розповім нижче. Цвітну капусту краще брати свіжу, а спеції підбирати на свій смак. У рецепті дано базовий набір, можна додати гострого перцю чилі або пряних трав. Нагетси з цвітної капусти ідеально поєднуються з кетчупом або кисло-солодкому соусом.
- Кольорова капуста - 250 грам
 - Панірувальні сухарі - 50-70 грам
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Крохмаль - 1, 5 Ст. Ложки
 - Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - 1/2 чайних ложки
 - Чорний перець - 1-2 Щепоток
 - Соеве молоко - 1/2 склянки
 - Сухий часник - 1/2 чайних ложки
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Цвітну капусту розділите на суцвіття, відріжте ніжки. Потім відваріть або приготуйте на пару до напівготовності.

Змішайте в окремій мисці борошно, крохмаль, спеції і сіль. Занурте кольорову капусту в соєве молоко, потім обваляйте в борошняної суміші.

Знову занурте шматочки капусти в соєве молоко, а потім обваляйте в панірувальних сухарях. Випікайте нагетси 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Нагетси з капусти готові, смачного!