Оладки з кабачків з вівсяними пластівцями 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Кабачок - не тільки смачний, але і дуже корисний овоч. Пропоную приготувати оладки з кабачків з вівсяними пластівцями, не менш корисні і смачні.
Оладки готуються без борошна, ми замінимо її вівсяними пластівцями. Я беру пластівці швидкого приготування, можна замінити їх на звичайні, але тоді рекомендую подрібнити їх попередньо блендером. Пластівці прекрасно вбирають вологу, що не дає оладок в процесі смаження розповзатися, робить їх більш ніжними і пишними. Оладки з кабачків за цим рецептом виходять соковитими і надзвичайно ароматними! Смачно як в теплом, так і в холодному вигляді - відмінна ідея для сніданку або перекусу протягом дня. Спробуйте! 
- Кабачок - 1 кілограм
 - Зелень - 1 пучок
 - Яйце - 2 штуки
 - Часник - 3 зубчики
 - Пластівці вівсяні - 150 грам (швидкого приготування)
 - Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
 - Мускатний горіх - 1 щіпка
 - Куркума - 1 щіпка
 - Сіль - За смаком
 

Підготуйте всі інгредієнти.

У кабачка зніміть шкірку ( якщо кабачок молодий, то шкірку можна залишити), натріть на крупній тертці і добре відіжміть руками виділилася сік. Перекладіть тертий кабачок в глибоку миску.

Додайте до нього вівсяні пластівці швидкого приготування.

Додайте будь-яку подрібнену свіжу зелень (у мене петрушка і цибуля), пропущений через прес часник, яйця, розпушувач, сіль і спеції за смаком.

Перемішайте і залиште на 15 хвилин, щоб пластівці ввібрали в себе всю вологу.

Викладайте масу столовою ложкою на розпечену сковороду.

Обсмажуйте оладки з двох сторін на середньому вогні до появи рум'яної скоринки.

Оладки з кабачків з вівсяними пластівцями готові. Рекомендую подавати їх зі сметаною або майонезно-часниковим соусом. Смачного!