Омуль, запечений в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати омуля в духовці по простому рецептом. Рибка вийде соковитою, ароматної і шалено смачною! приступаємо!
Ця страва може стати центральним на вашому святковому столі. Ви можете використовувати ваші улюблені спеції і приправи. Рибка виходить соковитою, ароматної і дуже смачною. Рекомендую! 
- Омуль тушка - 1 штука
 - Картопля - 5-6 штук
 - Морква - 1 штука
 - Квасоля стручкова - 50-60 грам (відварена)
 - Папороть (гілочки) - 5-6 штук
 - Лимон середній - 1 штука
 - Масло оливкове - За смаком
 - Помідори черрі - 4-5 штук
 - Сіль, перець, зелень - За смаком
 
1
Рибку промиваємо, очистити від cheshui, видаляємо нутрощі. Овочі теж чистимо і нарізаємо.
2
Солимо і перчимо рибку з усіх боків, поливаємо соком лимона. Викладаємо рибу на фольгу, змащену оливковою олією, наповнюємо черевце квасолею і папороттю, крупно нарізану картоплю і моркву можна викласти поруч.
3
Загортаємо рибу з овочами в фольгу і запікаємо при 200 градусах протягом 20 хвилин.
4
Прикрашаємо готову рибку помідорами і свіжою зеленню. Смачного!