Оселедець під шубою в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
У наш час не варто нічому дивуватися, як приклад, даний рецепт приготування оселедця під шубою в мультиварці. Звичайно мультиварка зробить за вас всю роботу, але значно прискорить процес!
Перед вами - простий рецепт приготування оселедця під шубою в мультиварці. Перевага приготування в мультиварці в тому, що можна вручну встановлювати необхідний час варіння і паралельно займатися своїми справами, НЕ переживаючи, що овочі та яйця переваряться. В іншому - салат виходить таким же, як зазвичай - смачним і ситним! 
- Картопля - 4 штуки
 - Оселедець - 400 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Морква - 2 штуки
 - Яблуко - 2 штуки
 - Яйця - 4 штуки
 - Майонез - 300 грам
 - Буряк - 2 штуки
 

Картопля, буряк і морква складаємо в чашу мультиварки і заливаємо холодною водою, щоб повністю покрила овочі. Також кладемо в чашу яйця. Готуємо в режимі "варка" до м'якості овочів. Через 10 хвилин після закипання витягаємо яйця, охолоджуємо.

Подрібнюємо цибулю і заливаємо його окропом. Можна капнути трохи оцту.

Дрібними смужками нарізаємо оселедець.

Очищаємо відварені овочі і натираємо їх на тертці. На дно салатниці кладемо шар картоплі, змащуємо його майонезом і викладаємо оселедець.

На оселедець кладемо цибулю (попередньо віджати) і терту яблучну м'якоть.

Присипаємо тертими яйцями і змащуємо ще одним шаром майонезу. Тепер викладаємо тертий буряк і знову майонез. Відправляємо салат в холодильник на 3 години для просочення.

Смачного!