Паста з м'ясом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Італійська паста - це особливе блюдо, яке часто готують до святкового обіду або вечері. Паста з яловичиною з ароматним і ситним соусом підкорить ваше серце. Готуйте побільше!
Перед вами - простий рецепт приготування пасти з м'ясом. Я використовую 800 грам ніжною яловичини, яка прекрасно поєднується з пастою. Готую в жаровні в духовці, так як в горщиках соус виходить особливо ароматним і смачним. Хай щастить! 
- Макаронні вироби - 600 грам
 - Яловичина - 800 грам
 - Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Вино червоне сухе - 1, 5 склянки
 - Часник - 2 зубчики
 - Томати у власному соку - 400 грам
 - Пармезан - За смаком
 - Сіль і перець - За смаком
 

Відваріть пасту в киплячій підсоленій воді.

Яловичу грудку промийте, обсушити, а потім обсмажте на оливковій олії з усіх боків.

М'ясо перекладіть на тарілку, а в тій же ємності обсмажте подрібнену цибулю з тертою морквою. Додайте подрібнений часник і влийте червоне вино. Тепер потрібно повністю випарувати вино.

Додайте томати. Поверніть м'ясо і накрийте жаровню фольгою. Поставте її на повільний вогонь гаситься на 2 годину.

Залишилося з'єднати відварену пасту з м'ясом і соусом, а також присипати готову страву тертим пармезаном. Смачного!