Печеня по-Ланкаширські 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
До вашої уваги - класичний рецепт спекотного по-Ланкаширські. Ланкашир - це графство у Великобританії і там роблять дуже смачне печеня з баранини з капустою і овочами. Спробуйте, дуже смачно!
Поспішаю поділитися з вами дуже вдалим рецептом приготування печені по-Ланкаширські! Взагалі-то я не дуже люблю тушковану капусту, та й до баранини ставлюся з певною пересторогою, - а раптом стару підсунуть? Запах потім ще виводити… словом, довго вирішувалася на підготовку цієї страви, і в результаті не пошкодувала! Саме поєднання баранини з капустою тут приголомшливе, - капуста просочується м'ясними соками, а саме м'ясо саме завдяки їй стає дуже м'яким і соковитим! Так що розповідаю, як зробити печеня по-Ланкаширські! 
- Баранина - 600 грам
 - Картопля - 500 грам
 - Капуста - 1 кілограм
 - Цибуля - 3 штуки
 - Часник - 5 зубчиків
 - Бульйон - 500 мілілітрів (можна замінити водою)
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Спеції - За смаком
 

1. Масло прогреваем на сковороді, обсмажити в ньому баранину, порізану невеликими шматочками. Трохи солимо і перчимо. Викладаємо поки на тарілку.

2. Тепер на цьому ж маслі обсмажити цибулю півкільцями і подрібнений часник.

3. Викладаємо обсмажені овочі на дно казанка або каструлі, наверх - капусту, порізану досить крупно. Заливаємо бульйоном і ставимо на вогонь.

4. Коли капуста трохи опуститься, викладаємо картоплю і м'ясо. Солимо, перчимо до смаку. Закриваємо кришкою і тримаємо на маленькому вогні годину.

5. Відразу ж подаємо на стіл. Смачного!