Пельмені в горщику в молоці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пельмені з молоком, запечені в горщику - це дуже смачна страва, яке досить легко приготувати. Обов'язково спробуйте.
Є безліч способів приготування пельменів: їх можна варити, смажити, запікати ... Я хочу запропонувати вам спробувати приготувати пельмені з молоком в горщику. Такий спосіб відрізняється порівняльної швидкістю і простий приготування, а смакові якості страви виправдають найкращі очікування. Отже, готуємо пельмені в горщику в молоці! 
- Пельмені - 1 кілограм
 - Яйця - 3 штуки
 - Молоко - 1 Склянка
 - Крем - 1 Склянка
 - Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
 - Зелень - За смаком (кріп, петрушка)
 - Сіль - За смаком
 

1. Розморожуємо пельмені.

2. Беремо глиняні горщики і змащуємо їх зсередини вершковим маслом. Потім розкладаємо по горщикам пельмені. На одну порцію йде 12-15 пельменів. Солимо.

3. В піалі або мисці збиваємо яйця і змішуємо з молоком, щоб вийшла однорідна маса.

4. Заливаємо сумішшю пельмені в горщиках. Наверх кладемо сметану.

5. Горщики накриваємо кришками і відправляємо в духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.

6. Дрібно нарізаємо кріп і / або петрушку.

7. Готові пельмені можна викласти на тарілки, але краще подавати прямо в горщиках. Не забуваємо посипати подрібненою зеленню. Смачного!