Перець на грилі з сиром і базиліком 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Внести різноманітність у звичне меню закусок на природу я пропоную за допомогою цього простого і дуже апетитного рецепту. Хочу показати вам, як приготувати перець на грилі з сиром і базиліком.
Овочі на грилі - це завжди просто і апетитно. Але якщо додати маленьку хитрість, то звичайний перець перетвориться в нереально смачну закуску для дорослих і дітей.
В якості начинки в даному випадку використовується моцарелла, але ви можете взяти будь-який сир. Виходить приголомшливо смачно! 
- Солодкий перець - 12 штук (маленький)
 - Сир - 120 грам
 - Базилік - 12 штук (листочків)
 - Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
 - Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - За смаком
 

1. Перець вимийте і висушіть. Зробіть невеликий надріз і акуратно дістаньте насіння. Ще раз промийте при необхідності. В серединку вкладіть шматочок сиру і листочок базиліка.

2. З'єднайте оливкова олія, бальзамічний оцет і трохи солі. Змастіть перці з усіх боків отриманою сумішшю.

3. Викладіть на гриль і смажте 5-10 хвилин, поки сир не розплавиться, а перець не підрум'яниться.

4. Як тільки перець на грилі з сиром і базиліком готовий, подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!