Піца з помідорами і баклажанами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Піца з помідорами і баклажанами - ovoshtnaya, соковита, яскрава на вигляд і на смак. До овочів добре додати бринзу або фету. Така вегетаріанська закуска відмінно виглядатиме на святковому столі також.
У сезон дозрівання помідорів і баклажанів можна приготувати овочеву піцу. Їх солодкість вигідно підкреслить солона бринза або фета. Така піца з помідорами і баклажанами виходить бюджетної і дуже смачною. Обов'язково приготуйте її в домашніх умовах, у вас все вийде! 
Як приготувати піцу з помідорами і баклажанами? 
1. Замісити тісто для основи піци з просіяного борошна, розпушувача, води і оливкового масла. Розкачайте еластичне і м'яке тісто за величиною дека. Деко застеліть пергаментом або змастіть маслом, потім викладіть на нього розкачане тісто.
2. Духовку дозволите на 190 градусів. Заощадимо трохи часу.
3. Баклажан промийте, очистіть і наріжте уздовж тонкими смужками.
4. Помідор промийте, просушіть паперовим рушником і наріжте кружальцями. Викладіть на баклажани.
5. Сир - бринза або сир фета - протріть між пальцями і розподіліть по овочах.
6. Випікайте піцу з помідорами і баклажанами в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Готову піцу можна посипати свіжомеленим чорним перцем
Піца з помідорами і баклажанами готова! 
Смачного! 
- Борошно - 1, 5 склянки
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
 - Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
 - Помідори - 1-2 штук
 - Баклажан - 1 штука
 - Бринза - 100 грам (або фета)
 
Як приготувати піцу з помідорами і баклажанами?
1. Замісити тісто для основи піци з просіяного борошна, розпушувача, води і оливкового масла. Розкачайте еластичне і м'яке тісто за величиною дека. Деко застеліть пергаментом або змастіть маслом, потім викладіть на нього розкачане тісто.
2. Духовку дозволите на 190 градусів. Заощадимо трохи часу.
3. Баклажан промийте, очистіть і наріжте уздовж тонкими смужками.
4. Помідор промийте, просушіть паперовим рушником і наріжте кружальцями. Викладіть на баклажани.
5. Сир - бринза або сир фета - протріть між пальцями і розподіліть по овочах.
6. Випікайте піцу з помідорами і баклажанами в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Готову піцу можна посипати свіжомеленим чорним перцем
Піца з помідорами і баклажанами готова!
Смачного!