Пиріг з листкового тіста з варенням 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Не знаю як ви, а я обожнюю балувати свою родину випічкою. Зазвичай увечері після основного блюда дістаю з духовки ароматний пиріг. Солодке частування - це відмінне завершення вечері.
Поділюся нескладним рецептом, як приготувати пиріг з листкового тіста з варенням. Я в свій рецепт використовувала малинове, але підійде будь-який, яке вам подобається. Готується блюдо досить швидко. Можна балувати сім'ю такий випічкою часто, просто міняючи начинку.
- Листкове тісто - 500 грам
 - Варення - 75 грам
 - Крохмаль - 2 чайних ложки
 - М'ятний сироп - 1 Ст. Ложка
 - Цукрова пудра - За смаком
 

Разморозьте тісто. Змішайте варення з крохмалем.

Розкачайте тісто. Одну сторону залийте сумішшю з варення. На другій частині зробіть надрізи по півтора-два сантиметри.

Накрийте стороною з прорізами другу сторону тесту. Гарненько з'єднайте краю, пройдіться по ним виделкою або зворотною стороною ножа (не гострою).

Розігрійте духовку. Випікайте пиріг з листкового тіста з варенням при 200 градусах протягом 20 хвилин. Для 5 хвилин до готовності змажте його сиропом. Готову випічку посипте цукровою пудрою.