Пиріжки з сиром Фета 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пиріжки з сиром Фета - чудове початок дня в якості сніданку - до чаю, кави або молока. Можна з них влаштувати ланч, легкий перекус протягом дня або подати з зеленим салатом у вигляді закуски.
Домашня випічка - завжди смачна і зберігається довше, ніж магазинна. Мспекіте пиріжки з сиром Фета і побалуйте себе і рідних. Гарні вони і гарячими, і холодними, і на третій день! 
- Соняшникова олія - 1/4 склянки
 - Маргарин - 1/4 склянки
 - Молоко - 1/2 склянки
 - Борошно - 3 склянки
 - Яйце - 2 штуки (одне в тісто, одне в начинку)
 - Розпушувач - 2 1/2 чайних ложки
 - Дріжджі сухі - 2 1/2 чайних ложки
 - Сіль - 1 щіпка
 - Сир фета - 200-250 грам
 - Твердий сир - 50-70 грам
 - Базилік сушений - 1 Ст. Ложка
 

1. У великій мисці змішайте борошно, сіль і розпушувач.

2. Помішуючи, додайте соняшникову олію.

3. Вбийте в миску яйце і додайте маргарин.

4. У кухоль або маленьку миску з молоком всипте дріжджі, перемішайте протягом 1-2 хвилин, потім додайте в тісто.

5. Замісити тісто. Воно не повинно липнути до рук. Якщо липне, додайте борошна.

6. Розкачайте тісто до полусантіметровой товщини.

7. Великим склянкою виріжте кружечки.

8. Сир натріть в миску, вбийте туди ж одне яйце і всипте базилік, все перемішайте до однорідної маси. Чайну ложку начинки викладіть в центр гуртка з тіста.

9. Склейте кінці пиріжка.

10. Краї стисніть за допомогою ложки, щоб не було дірочок.

11. Пиріжки викласти на застелений пергаментом деко і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

12. Пиріжки з сиром Фета готові! Смачного!