Пишні оладки з яблуками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пишні оладки з яблуками - прекрасний корисний сніданок, так як яблука зменшують жирність і шкідливість оладок. Наповнювач з яблук робить це блюдо смачним, надає легку кислинку. Дуже смачно!
Такі пишні оладки завжди пекла моя бабуся, однак цей рецепт я потім поліпшила цедрою лимона. Оладки виходять дуже пишними, тому, що додаю розпушувач, втім замість нього можна додавати соду, погашену в оцті.
Удачі в приготуванні! 
- Борошно - 2 склянки
 - Кисле молоко - 1 Склянка
 - Розпушувач - 1 Ст. Ложка
 - Цукор - 3-4 Ст. Ложок
 - Сіль - 1 щіпка
 - Ваніль - 1 щіпка
 - Яйце - 2 штуки
 - Яблуко - 1 штука
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (і для смаження скільки знадобиться)
 - Лимон - 1 штука
 

Змішати всі сухі інгредієнти, додати цедру.

Яблука порізати дрібними кубиками.

Кисле молоко, яйця, масло і суху суміш змішати, додати яблука.

Смажити оладки з обох сторін.

На серветку викласти готові оладки, щоб вбралося зайве масло. Смачного!