Пісні кебаби з квасолі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
В пост готуємо кебаби без м'яса, але не менш смачні і ситні! М'ясо можна замінити білками - квасолею! Такі кебаби особливо сподобаються любителям здорової та корисної їжі!
Такі кебаби містять велику кількість білка. Кебаби неймовірно соковиті і ніжні! 
- Картопля - 1-2 штук
 - Перець чилі - 3/4 чайних ложки
 - Сушений імбир - 1/4 чайних ложки
 - Заголовок для палітурки - 3-4 чайних ложок
 - Панірувальні сухарі - 2-3 чайних ложок
 - Масло рослинне - 1 Склянка
 - Сіль - За смаком
 

Відваріть квасоля, картопля і кукурудзу. З'єднайте це все в одній ємності. Картопля трохи пам'ятаєте виделкою. Додайте кукурудзяну муку, перець чилі, дрібно порізану петрушку і імбир. Гарненько перемішайте.

Додайте панірувальні сухарі і вимісити тісто.

Сформуйте кебаби невеликого розміру. Так виконайте з усім тестом.

Обсмажуйте заготовки кебаб в олії до золотистої скоринки з усіх боків.

Дістаньте обсмажені кебаби і залиште на паперовій серветці, щоб зійшов зайвий жир.