Баранина з стручками квасолі і яйцем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Баранина з стручками квасолі і яйцем - просте блюдо, яке легко приготувати до обіднього столу або на вечерю. Квасоля гаситься з луком, а потім обсмажується з м'ясним філе і яйцем. Рекомендую!
Як приготувати баранину з стручками квасолі і яйцем? Все дуже просто! Попередньо размораживаем квасоля, потім тушкуємо її в курячому бульйоні зі спеціями. Обсмажуємо баранину, потім перекладаємо її до квасолі, і додавши яйце доводимо страву до готовності. Хай щастить! 
- Баранина - 500 грам (філе)
 - Цибуля ріпчаста - 300 грам
 - Квасоля стручкова - 1 кілограм
 - Розмарин - 2 Ст. Ложки
 - Яйце - За смаком
 - Масло рослинне - За смаком
 - Сіль і перець - За смаком
 - Бульйон курячий - 1-2 штук(cherpachka)
 

Бараняче філе нарізаємо порційними шматочками, присипаємо спеціями і залишаємо на 20 хвилин. Стручкову квасолю размораживаем, промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками.

Викладаємо квасоля в глибокий сотейник, заливаємо курячим бульйоном. Готуємо до закипання, після чого додаємо подрібнену цибулю. Тушкуємо на повільному вогні 25-30 хвилин, додавши спеції. Постійно помішувати.

Паралельно обсмажуємо баранину до золотистої скоринки. Перекладаємо м'ясо до квасолі, вбиваємо яйце. Перемішуємо і готуємо ще 10 хвилин.

Смачного!