Пісочне печиво зі смородиною 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Один з моїх найулюбленіших десертів - пісочне печиво зі смородиною. Рекомендую рецепт всім любителям солодкої випічки до чаю!
Для десерту краще брати стиглу, не надто кислу ягоду. Зазвичай я для приготування пісочного печива зі смородиною беру чорну смородину. Кокосова стружка відмінно відтіняє кислинку ягоди. Дивимося рецепт.
- Борошно - 150 грам
 - Вершкове масло - 100 грам
 - Кокосова стружка - 6 Ст. Ложок
 - Манна крупа - 3 Ст. Ложки
 - Цукор - 0, 5 склянки
 - Чорна смородина - 1 Склянка
 - Цедра апельсина - 1 штука
 

Розм'якшене масло змішуємо з ягодами, додаємо половину кокосової стружки, цукор, цедру одного апельсина, борошно і манку. Намагайтеся зберегти ягоди цілими.

Формуємо ковбаску і обвалюють її в кокосовій стружці. Відправляємо в холодильник на півгодини.

Потім ріжемо на частини.

Випікаємо при температурі 180 градусів хвилин 15. Чи не передержіте! 

Ось таке гарне пісочне печиво зі смородиною виходить. Смачного!