Пивний кляр 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви любите на своїх стравах, приготованих в клярі, хрустку скоринку - вам не обійтися без пива. Саме воно, доданий в кляр, дає такий ефект. Пиво треба брати світле.
Для хрусткої скоринки приготуйте пивний кляр. Змішайте борошно, сіль і перець і влийте підігріте пиво. Додайте жовтки і збиті білки, а також рослинна олія. Використовуйте вийшов пивний кляр для приготування ваших улюблених страв. Смачного! 
- Масло рослинне - 50 грам
 - Пиво світле - 1 Склянка
 - Борошно - 1 Склянка
 - Яйця - 2 штуки
 - Сіль, перець - За смаком
 

Змішайте борошно, сіль і перець і влийте підігріте пиво.

Відокремте жовтки від білків. Жовтки додайте в тісто, збийте. Потім введіть збиті окремо білки.

Додайте рослинне масло і перемішайте.

Використовуйте вийшов пивний кляр для приготування страв.