Плотва, смажена з лимоном 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Плотва має багато різновидів, але в загальному це маленька рибка з дуже смачним ніжним м'ясом, прекрасно поєднується з лимоном і чорним перцем. Сьогодні я покажу вам, як її приготувати!
Так як рибка маленька, та й за рахунок маринування в лимонному соці і хорошою прожарювання кісточки стають м'якими, плотву можна їсти цілком, виключаючи голову і хвостик. Дивіться, як приготувати плотву, смажену з лимоном! 
- Плотва - 500 грам
 - Лимон - 0, 5 штуки
 - Чорний перець мелений - 0, 5 чайних ложки
 - Сіль - За смаком
 - Паприка мелена - 0, 5 чайних ложки
 - Кунжут - 1-2 Ст. Ложок
 - Панірувальні сухарі - 0, 5-1 склянки
 - Масло rafinirovannoe - 0, 3-0, 5 склянки (для смаження)
 

Отже, підготуйте рибку і необхідні продукти, лимончик. Приступимо! 

Рибу очистіть від луски, розпоровши черевця і видаліть кишки. Ретельно вимийте кожну рибку всередині і зовні.

Всю рибу посоліть і поперчіть за смаком. Полийте соком половинки невеликого лимона і залиште на 10 хвилин маринуватися.

Для панірування змішайте сухарі з паприкою меленої і насінням кунжуту.

Розігрійте рафінована олія в сковороді. Мариновану рибку панірують в суміші сухарів і кунжуту.

Обсмажуйте плотву на середньому вогні по парі хвилин з кожного боку до золотистої скоринки. Дрібна рибка дуже швидко готується.

Подайте рибу з соусом і лимоном. Смачного!