Плотва в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Плотва готується дуже швидко. Щоб приготувати плотву в духовці у вас піде 30 хвилин. Блюдо з картоплею, цибулею і лимоном.
Тільки прочитавши рецепт плотви в духовці у вас заурчіт в животі. Риба виходить неймовірно смачною. Абсолютно повноцінне блюдо, які не потребують гарніру. Хіба що салату з свіжих овочів. Смачно і просто. Приємного вам апетиту.
- Плотва - 1 штука (велика.)
 - Картопля - 4-5 штук
 - Ріпчаста цибуля - 1 штука
 - Лимон - 2 скибочки
 - Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
 - Сушена зелень - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Чорний мелений перець - За смаком
 

Почистіть картоплю. Наріжте його кружечками. Розстеліть на деко фольгу для запікання. Викладіть на неї половину нарізаної картоплі.

Плотву помийте і випатрашіте всі органи. У роазрез складіть нарізану кільцями цибулю і лимон. Покладіть рибу поверх картоплі.

Додати сіль, поперчіть рибу і посипте сушеної зеленню. Зверху викладіть залишився картопля.

Замотайте фольгою.

Плотва в духовці випікається близько 20-25 хвилин. Потім дістаньте її і розгорніть фольгу. Поверніть в духовку ще на 5 хвилин, щоб рибка припекло зверху. Готово.