Повітряний шоколадний бісквіт 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ніжний, повітряний і дуже шоколадний бісквіт з простих і доступних продуктів. Випікати можна не тільки в мультиварці, але і звичайній духовці при 180 градусах до повної готовності.
Змішайте всі інгредієнти міксером до однорідного тіста. Випікайте в мультиварці на режимі "випічка" 45-50 хвилин. Готовність немає потреби перевіряти. Бісквіт точно встигне добре пропектися. Хай щастить! 
- Цукор - 150 грам
 - Яйце - 2 штуки
 - Рослинну рафіновану олію - 100 мілілітрів
 - Молоко - 100 мілілітрів
 - Борошно пшеничне вищого ґатунку - 1 Склянка
 - Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
 - Ванілін - За смаком
 - Сода - 1 Чайна ложка (гасити оцтом)
 

Підготуйте необхідні інгредієнти.

З'єднайте цукор, ванілін і яйця.

Збийте міксером до пишної маси. Влийте поступово молоко, рослинна олія.

Введіть какао, продовжуйте змішувати міксером.

Введіть борошно, соду гашене.

Готове тісто перелийте в змащену каструлю мультиварки. Виберіть режим "випічка", час - 45-50 хвилин.

Бісквіт готовий. Дайте йому трохи охолонути, і можна прикрашати.