Рубані котлети з курячої грудки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пропоную вашій увазі дуже простий рецепт рубаних котлет з курячої грудки, який обов'язково стане в нагоді всім любителям швидких і смачних страв.
Ці дивовижні рубані котлети з курячої грудки в домашніх умовах можна доповнити також тертим сиром, зеленню або овочами, наприклад. Відмінний варіант основного блюда, який підійде до будь-якого гарніру.
- Куряча грудка - 650-700 грам
 - Крем - 150 грам
 - Сіль - 1 щіпка
 - Перець - 1 щіпка
 - Цибулина - 1 штука
 - Часник - 1-3 зубчиків
 - Борошно - 2-4 Ст. Ложок
 - Рослинна олія - За смаком (для смаження)
 - Яйце - 2 штуки
 

1. Для початку необхідно очистити цибулину і нарізати її дуже дрібними кубиками. Лук зробить рубані котлети з курячої грудки в домашніх умовах більш соковитими. Часник очистити і пропустити через прес. Також можна використовувати сушений часник в порошку.

2. У мисочку до цибулі і часнику вбити яйця. Злегка збити їх виделкою або ложкою.

3. Курячі грудки вимити, обсушити і нарізати дрібними кубиками. Викласти в миску і додати сметану.

4. Посолити за смаком. Якщо використовується замість сметани в рецепт приготування рубаних котлет з курячої грудки майонез, тоді солі потрібно зовсім трохи.

5. Поперчити і додати улюблені спеції за смаком. Для кольору можна всипати дрібку каррі або паприки, наприклад.

6. Все як слід перемішати і додати трохи борошна, щоб зробити фарш більш тягучим. Ще раз добре перемішати до однорідної консистенції.

7. На сковороді розігріти олію. Ложкою викладати фарш і смажити рубані котлети з курячої грудки в домашніх умовах до золотистої скоринки з двох сторін.