ПП котлети з курячої грудки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви дотримуєтеся правильного харчування, то приготуйте смачні ПП котлети з курячої грудки. У них багато користі, а смак ніжний і тане в роті. Ділюся рецептом!
ПП котлети з курячої грудки - це корисне і смачне блюдо. Для рецепта знадобиться нежирне куряче філе без шкіри, трохи вівсяних пластівців, яйця, цибуля і брокколі для соковитості. Котлети готуються швидко і дуже просто. Відмінний варіант обіду або вечері на швидку руку.
- Куряча грудка - 250 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Брокколі - 150 грам (можна заморожену)
 - Яйця курячі - 1 штука
 - Вівсяні пластівці - 80 грам
 - Масло рослинне - 0, 5 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Чорний перець - За смаком
 

Підготуйте інгредієнти для приготування ПП котлет з курячої грудки.

Промийте курячу грудку, чистий цибулю. Наріжте середніми шматочками м'ясо і цибулю. Складіть в чашу блендера. Туди ж додайте розморожені шматочки капусти брокколі.

Перекрутіть всі компоненти в фарш.

Додайте трохи солі і перцю, вбийте яйце і ще раз перейдіть фарш в блендері.

Викладіть фарш в миску, перемішайте з вівсяними пластівцями. Дайте фаршу постояти в холодильнику 15 хвилин, щоб пластівці набрякли.

Змоченими у воді руками зліпити круглі котлети і обсмажуйте на сковороді злегка змащеній маслом. Смажте перші 2 хвилини на сильному вогні, щоб котлети злегка подрумянились і схопилися, потім переверніть, зменшіть вогонь до мінімуму і смажте ще 10 хвилин під кришкою.

Готову страву відразу подавайте до столу. Смачного!