Салат «Дмитро» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Oчень швидкий в приготуванні салат повинен сподобатися будь-якому чоловіку. Підходить на кожен день і на святковий стіл.
Салат дуже ситний, в той же час служить вдалою закускою до пива і горілочки. Ідею цієї страви колись знайшла в інтернеті, проте салат, приготований за оригінальним рецептом, чоловікові здався сухуватим, тому доданий майонез виявився дуже доречним. Хто любить менш жирні страви, майонез може опустити.
- Оселедець - 240 грам (я брала філе без кісток)
 - Картопля - 5 штук (середніх розмірів)
 - Цибулина - 1 штука (велика)
 - Квасоля консервована (червона) - 350 грам(1 банку)
 - Uskus - 2 Ст. Ложки
 - Олія соняшникова - 1, 5 Ст. Ложки
 - Майонез - 2 Ст. Ложки
 

Картопля моєму, очищаємо від шкірки і ставимо варитися в воді. Солити не потрібно, так як оселедець солона.

Оселедець нарізаємо кубиками.

Цибулину очищаємо від шкірки і ріжемо кубиками.

Варена і остиглий картопля теж ріжемо кубиками.

Всі нарізані інгредієнти складаємо в глибоку миску. Відкриваємо банку консервованої квасолі, зливаємо рідину, а квасоля викладаємо в миску.

Додаємо олію і перемішуємо.

Вливаємо 2 столові ложки оцту.

Посипаємо перцем. Відкрию секрет - перець горошком перемелений в спеціальній млинку для спецій безпосередньо перед застосуванням надає стравам особливого смаку.

Додаємо майонез, перемішуємо і наше страва готова! Смачного!