Салат «Вкуснятина» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Це ситний і смачний салат з оселедця з смаженою цибулею і буряком. Заправляти такий салат потрібно маслом від смаження цибулі: він ароматний і прекрасно підходить для салату.
Відварюємо для салату буряк і морква. Все очищаємо і ріжемо кубиками. Заправляємо салат смаженою цибулею. Готово! 
- Буряк - 150 грам
 - Морква - 150 грам
 - Оселедець слабосолона - 200 грам
 - Цибуля - 0.5-1 штуки
 - Сіль - 1 щіпка
 - Перець чорний мелений - 1 щіпка
 - Масло rafinirovannoe - 1-2 Ст. Ложок
 - Зелень - За смаком
 - Часник - 1 зубчик
 

Підготуємо продукти для салату. Буряк і моркву потрібно відварити до готовності. Зніміть шкірку з овочів, цибулі та часнику.

Цибулю дрібно поріжте і обсмажте з сіллю і перцем на рослинному маслі до готовності.

Буряк, морква і оселедець поріжте кубиками.

Збираємо салат. У чистому посуді змішуємо буряк, морква, оселедець, цибуля, часник. Поливаємо олією після смаження.

За смаком додаємо спеції і зелень. Перемішуємо. Охолоджуємо салат, і подаємо його до столу. Смачного!