Салат з грибів
(покроковий рецепт з фото)
Не маючи під рукою м'ясо, птицю або ковбасу, ви зможете легко їх замінити, якщо готуєте салат. І навіть не втратите білкову основу! Для цього варто вибрати відповідний продукт, наприклад - грибочки.
Але інші продукти можна зберегти, адже такі страви дуже гармонійно виглядають і з м'ясом, без нього. Так що записуйте, як приготувати салат з грибів з морквою і горошком. Як ви можете помітити, рецепт дуже варіативний, не бійтеся щось додати і поміняти.
- Luk-salotų - 3 штуки
- Морква - 5 штук
- Печериці - 7 штук
- Горошок консервований - 400 грам
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком

Цибулю очистіть і дрібно наріжте.

Обсмажте цибулю на розігрітій олії протягом 10-15 хвилин на помірному вогні.

Промийте і наріжте маленькими кубиками гриби. Додайте їх в сковороду. Перемішайте.

Обсмажте шампіньйони до повного випаровування рідини протягом 10 хвилин. Потім додайте сметану і сіль. Перемішайте інгредієнти, готуйте ще 3 хвилини.

Морква відваріть до готовності. Чистий eё, остудіть і наріжте кубиками.

У салатниці змішайте печериці з морквою, коли вони охолонуть.

Додайте в салат горошок і сіль, ретельно все перемішайте. Смачного!