Салат з кабачків і моркви 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Кабачки, морква, цибуля, зелень - найбільш зустрічаються на городах овочі, вирощувані влітку в великих кількостях. Тому пропоную вам спробувати чудовий сезонний салат з кабачків і моркви!
Для овочевих салатів найкраще використовувати свіжі або консервовані молоді кабачки, які за розміром трохи більше огірка. Смак у таких кабачків дуже ніжних, з легким горіховим присмаком. Причому шкірка настільки тонка, що її можна і не зчищати. Ще одна перевага молодого овоча - дуже дрібне насіння, які практично непомітні в готовому салаті.
Подаємо це блюдо кімнатної температури або ж холодним.
Дивимося і пробуємо простий рецепт салату з кабачків і моркви! 
- Cukini - 1 штука (нарізати дрібною соломкою)
 - Кабачок - 2 штуки (нарізати дрібною соломкою)
 - Морква - 1 штука (нарізати дрібною соломкою)
 - Червона цибуля - 1 штука (подрібнити )
 - Часник - 1 зубчик (подрібнити)
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Білий винний оцет - ½ Ст. Ложок
 - Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
 - Мед - ½ Ст. Ложок
 - Свіжа петрушка - 1-2 Ст. Ложок (подрібнити)
 - Сіль перець - За смаком
 

Розігрійте 1 столову ложку оливкової олії в сотейнеке на середньому вогні. Додайте цибулю та моркву. Приправте сіллю і перцем. Гасіть протягом 2-3 хвилин, поки овочі не пом'якшать. Додайте часник і тушкуйте протягом 30 секунд.

Додати цукіні і кабачек. Приправити сіллю і перцем. Гасіть протягом 2-3 хвилин. Головне завдання полягає в тому, щоб не перетримати овочі, а всього лише трохи пом'якшити їх.

Додати білий винний оцет, лимонний сік і мед. Гарненько перемішайте, зніміть з вогню, додайте ще одну столову ложку оливкової олії і свіжої петрушки. Налаштуйте все приправи на свій смак.