Млинці з кабачків і моркви 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Готуємо овочеві млинці.
Готуємо млинці з кабачками і морквою в домашніх умовах за півгодини. Спочатку трьом інгредієнти на тертці, потім змішуємо їх зі спеціями і зеленню і смажимо на сковороді.
- Кабачок - 2 штуки
 - Морква - 2 штуки
 - Цибуля - 1 штука
 - Часник - 2 зубчики
 - Зелень - За смаком (петрушка, кріп, м'ята)
 - Яйця - 2 штуки
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Тертий сир - 2 Ст. Ложки
 - Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
 - Борошно - 3-4 Ст. Ложок
 

Кабачки, цибуля, морковь чистим, моєму, трьом на тертці. Цибуля простіше подрібнити ножем. Часник видавлюємо в миску з овочами.

Перемішуємо овочі з зеленню, жовтком яйця, сіллю, перцем, додаємо трохи борошна. Розігріваємо сковороду, вливаємо олію, викладаємо ложкою і розподіляємо млинці. Смажимо з одного боку хвилини півтори, потім перевертаємо. Якщо треба, перевертаємо знову.

Млинці можна подавати зі сметаною або як гарнір.