Салат з курячою печінкою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей салат швидше повсякденний, ніж святковий. Але салат живильний, дуже смачний і з доступних продуктів. Як вид, одні плюси. Дивіться рецепт, як приготувати салат з курячою печінкою.
Салатик виходить дуже ситним і легким в один і той же час. Т.К. Готується він дуже просто, подавати його можна з будь-якого приводу. Прикрасити можна зеленню, на ваш смак. Все геніальне просто, як то кажуть! 
- Печінка куряча - 300 грам
 - Морква - 2 штуки
 - Огірок консервований - 2 штуки
 - Яйце - 2 штуки
 - Цибуля - 2 штуки
 - Майонез - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 

Підготуйте заздалегідь усі необхідні продукти. Відваріть печінку курячу в солоній воді. Відваріть моркву і яйця. Остудіть.

Очищену цибулю поріжте тонко півкільцями. Обсмажте його до готовності на рослинній олії з сіллю і перцем меленим.

Консервовані огірки поріжте тонкою соломкою. Рідина відцідити.

Курячу печінку поріжте кубиками середнього розміру, наскільки це можливо.

Візьміть посуд, в якій плануєте подавати салат. На дно викладіть частина печінки.

На печінку викладіть смажену цибулю, полийте жиром від смаження цибулі.

Далі укладіть консервовані огірки. Полийте цей шар майонезом.

Далі - шар тертої вареної моркви, посоліть і зробіть майонезну сіточку.

Останній шар салату - варені яйця, їх я віддаю перевагу потерти на тертці. Посоліть салат і знову покрийте його майонезній сіточкою. Смачного!