Салат з майонезом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Багато, коли чують слова «салат» і «майонез», представляють "олів'є" . Але виявляється, з майонезом можна приготувати не менше смачне, оригінальне блюдо. Оригінальності йому додає рисова локшина.
Застава будь-якого смачного салату - вдале поєднання інгредієнтів. Але іноді, прочитавши рецепт, нам важко зрозуміти, як такі різні продукти «уживаються» в одній страві. На думку досвідчених кухарів, саме подібні несподівані рішення народжують справжні кулінарні шедеври. Салат з майонезом - один з них. Велику роль в досягненні божественного смаку грають не тільки нарізані інгредієнти і рисова локшина, але і оригінальна заправка.
Отже, дивіться, як приготувати салат з майонезом.
- Рисова локшина - 30 грам
 - Листя салату - 3 штуки
 - Огірок - 1 штука (дрібний)
 - Шинка - 2 скибочки
 - Яйце - 1 штука
 - Майонез - 3 Ст. Ложки
 - Оливкова олія - 2 чайних ложки
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Лимонний сік - 2 чайних ложки
 
1
Доведіть воду до кипіння, киньте в неї локшину. Варіть близько чотирьох хвилин. Коли вона стане м'якою, промийте в холодній воді. Дайте стекти. Наріжте локшину на шматочки приблизно по 5 см довжиною.
2
Салат, огірок і шинку наріжте на смужки.
3
Яйце збийте в мисочці. У сковороді розігрійте трохи олії. Вилийте в неї яйце. Коли воно трохи підсмажиться, акуратно переверніть його на іншу сторону. Готуйте ще 30 секунд. Потім вийміть омлет на тарілку і розріжте на смужки.
4
Змішайте в мисці локшину, огірок, шинку, салат і яйце. Додати сіль. Заправте все оливковою олією, лимонним соком і майонезом.
5
Викладіть салат з майонезом на тарілку і подавайте на стіл.