Салат з сочевицею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
В останні півроку я полюбила сочевицю. Навіть не знаю чому її раніше майже не готувала. Почала просто варити її до гарячої страви, додаючи спеції і масло. Але в цей раз вирішила спробувати нове.
Дізнайтеся і ви, як приготувати салат з сочевицею і морквою. Якщо відязикатися від курячого бульйону, замінивши його водою, і не додавати козячий сир, то вийде вегетаріанський варіант. Салат спокійно можна подавати замість гарніру до курки або м'яса. Але у Франції його ставлять на середину столу в салатниці на сімейній вечері або обіді.
- Сочевиця - 1 Склянка
 - Курячий бульйон - 3 склянки
 - Лавровий лист - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Селера, стебло - 1 штука
 - Кмин свіжі, подрібнений - 1 Чайна ложка
 - Петрушка - 0, 5 пучка
 - Часник - 1 зубчик
 - Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
 - Мед - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
 - Сік лимона - 2 Ст. Ложки
 - Оливкова олія"extra virgin" - 50 мілілітрів
 - Козиний сир - 85 грам
 

Почніть з приготування сочевиці. Залийте її бульйоном, додавши лавровий лист. Доведіть бульйон до кипіння, а потім варіть протягом 25 хвилин. Потім бульйон злийте і бобові остудіть.

Дрібно наріжте селера, морква, часник і петрушку.

Нарізані інгредієнти з'єднайте в салатниці разом з остигнула сочевицею. Додайте перець, сіль, кмин, гірчицю, сік лимона, масло і мед. Ретельно перемішайте.

В кінці до салату додайте сир, порізаний невеликими шматочками. Смачного!