Салат з сочевицею і бринзою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже простий і неймовірно смачний салат, який можна готувати хоч кожен день. Консервована сочевиця чудесним чином поєднується з бринзою, томатами і зеленню. Обов'язково спробуйте!
Дуже простий рецепт приготування салату з сочевицею і бринзою. Якщо ви не знайшли консервовану сочевицю, можна взяти звичайну і відварити її до готовності зі спеціями (приблизно 20 хвилин). Салат виходить дуже корисним і неймовірно смачним! 
- Сочевиця - 250 грам (консервована)
 - Помідори - 8 штук (чері)
 - Бринза - 150 грам
 - Цибуля зелена - За смаком
 - Оцет - За смаком (бальзамічний)
 - Масло рослинне - За смаком
 

Нарізаємо кубиками бринзу.

Помідори черрі ретельно промиваємо і розрізаємо на половинки.

Змішуємо в салатниці: консервовану сочевицю, томати, бринзу і дрібно порізану цибулю. Заправляємо салат олією, додаємо трохи оцту. Смачного!