Щавлевий суп в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Всі ми любимо весняні супи. Вони благотворно впливають на травлення і заряджають вітамінками. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати щавлевий суп в мультиварці. Дуже легкий рецепт навіть для новачків!
Щавель - корисний продукт, використання якого здатне здорово підняти імунітет. За смаковими якостями супчик з щавлю виходить надзвичайно смачним. Діти їдять його із задоволенням і завжди просять добавку. Рекомендую цей рецепт для гарного обіду! 
- Курка - 800 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Сухий кріп - 1 Чайна ложка
 - Свіжий щавель - 150 грам
 - Картопля - 5 штук
 - Часник - 3 штуки
 - Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
 - Вода - 3 L
 

Картоплю і моркву очистимо від шкірки. Ріжемо квадратиками. Цибулю нарізаємо півкільцями, щавель ріжемо не надто крупно.

На дні мультіварочной чаші обсмажуємо цибулю в маслі. Для цього встановлюємо режим "жарка" . Після цього викладаємо інші овочі і курку, порізану на шматочки.

Заливаємо масу водою. Встановлюємо режим "гасіння" . Тушкуємо рівно годину. Після чого додаємо щавель, спеції і сіль.

Щавлевий супчик готовий! Подаємо його з розрізаним на половинки яйцем, звареним круто. Смачного!