Шарлотка на швидку руку 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                        Смачний і ароматний осінній пиріг підніме настрій в негоду. Готувати легко, а їсти приємно. Розповідаю, як зробити шарлотку на швидку руку!
Рецепт приготування шарлотки на швидку руку дуже простий, з ним легко впорається будь-яка господиня. Приготуйте до вечірнього чаю такий пиріг, заваріть ароматного чаю і насолоджуйтеся незвичайним смаком шарлотки разом з рідними і друзями! 
- Яблука - 5-6 штук
 - Борошно - 200 грам
 - Вершкове масло - 70 грам
 - Цукор - 150 грам
 - Яйця - 2 штуки
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Молоко або йогурт - 150 мілілітрів
 - Шоколад - 100 грам
 

Борошно просіваємо, додаємо в неї цукор, розпушувач. Розмішуємо. Додаємо м'яке вершкове масло.

В отриману суміш додаємо молоко або йогурт, яйця і добре розмішуємо, щоб не було грудочок.

Яблука миємо, очищаємо від серцевини і нарізаємо невеликими шматочками.

Включаємо духовку на 180 градусів, нехай розігрівається. У форму, в якій будемо пекти шарлотку, виливаємо половину тіста і викладаємо часточки яблук. У мене силіконова форма, тому я її не змащую. Будь-яку іншу форму змажте маслом і посипте борошном.

Шоколад ламаємо і висипаємо поверх яблук.

Виливаємо решту тіста і ставимо випікатися приблизно на 30 хвилин. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою. Якщо після протиканія шарлотки вона суха - значить все готово.