Шарлотка з яблуками з майонезом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Шарлотка з яблуками з майонезом - досить простий рецепт, тісто виходить трохи більше щільне, але теж дуже смачне. Яблука беріть з кислинкою, ароматні, якщо яблука солодкі додайте кислих ягід.
Шарлотка з яблуками з майонезом відрізняється від звичайного тесту тим, що тісто і яблука перемішуються один з одним, а не розділяються, як у випадку легкого пишного бісквітного тіста. Майонез ускладнює тісто і тому яблука і бісквіт складають єдиний гармонійний шар. Шарлотка з яблуками з майонез виходить соковитою, просоченої і тане в роті. Спробуйте самі! Майонез можна замінити сметаною. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 3 штуки
 - Цукор - 1 Склянка
 - Майонез - 4 Ст. Ложки
 - Борошно - 1 Склянка
 - Яблуко - 5 штук
 - Сода - 0, 5 чайних ложки
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 

Яйця розбити в миску.

Додати цукор, соду і сіль. Збити.

Добавьте майонез и взбейте.

Добавить муку и замесите тесто.

Яблоки залейте тестом.

Випікайте шарлотку 30-35 хвилин при 190-200 градусах.

Приємно апетиту!