Шашлик з баранини на кістки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Бараняча корейка прекрасно підійде для частування на пікніку або виїзді на дачу. Маринується вона відносно швидко, готується просто, а на смак виходить відмінною.
Шашлик з баранини на кістки - чудове блюдо, яке порадує всіх любителів м'яса.
Приступаємо до приготування:
1. М'ясо помийте і поріжте шматками.
2. Цибуля почистіть і поріжте кільцями.
3. У каструлі змішайте м'ясо з цибулею, приправити сіллю, поперчіть, додайте лимонний сік, IRU, мелений коріандр. Перемішайте і відправте в холодильник маринуватися на 3 годину. Каструлю накрийте кришкою. Маринуватися м'ясо може і всю ніч.
4. Мариноване м'ясо викладіть на решітку і смажте до готовності над вугіллям.
При подачі на стіл шашлик з баранини на кісточці у фарбуйте свіжою зеленню і порізаними помідорами.
Смачного! 
- Бараняча корейка - 800 грам
 - Цибуля - 2 штуки
 - Koriandr - 1 Чайна ложка
 - Зіра - 0, 5 чайних ложки
 - Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
 - Сіль, перець - За смаком
 
Шашлик з баранини на кістки - чудове блюдо, яке порадує всіх любителів м'яса.
Приступаємо до приготування:
1. М'ясо помийте і поріжте шматками.
2. Цибуля почистіть і поріжте кільцями.
3. У каструлі змішайте м'ясо з цибулею, приправити сіллю, поперчіть, додайте лимонний сік, IRU, мелений коріандр. Перемішайте і відправте в холодильник маринуватися на 3 годину. Каструлю накрийте кришкою. Маринуватися м'ясо може і всю ніч.
4. Мариноване м'ясо викладіть на решітку і смажте до готовності над вугіллям.
При подачі на стіл шашлик з баранини на кісточці у фарбуйте свіжою зеленню і порізаними помідорами.
Смачного!
 
                        
                        
                    Приступаємо до приготування:
1. М'ясо помийте і поріжте шматками.
2. Цибуля почистіть і поріжте кільцями.
3. У каструлі змішайте м'ясо з цибулею, приправити сіллю, поперчіть, додайте лимонний сік, IRU, мелений коріандр. Перемішайте і відправте в холодильник маринуватися на 3 годину. Каструлю накрийте кришкою. Маринуватися м'ясо може і всю ніч.
4. Мариноване м'ясо викладіть на решітку і смажте до готовності над вугіллям.
При подачі на стіл шашлик з баранини на кісточці у фарбуйте свіжою зеленню і порізаними помідорами.
Смачного!