Шашлик з часником 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Маринад для шашлику буває дуже різним. Сьогодні пропоную приготувати шашлик з часником. Такий шашлик сподобається всім хто його спробує, беріть рецепт на замітку - це дуже смачно!
Часник додасть особливу приємну нотку шашлику, причому зовсім не затьмаривши своїм ароматом смак м'яса. М'ясо для шашлику ви можете взяти абсолютно будь-який. У мене сьогодні свинина, але це може бути баранина або курка, в будь-якому випадку шашлик виходить просто відмінним за смаком! Всім любителям м'ясних страв настійно рекомендую! 
- Свинина - 1 кілограм (м'якоть)
 - Часник - 3 зубчики
 - Цибуля - 2 штуки
 - Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
 - Оцет - 3 Ст. Ложки (столовий)
 - Сіль - За смаком
 - Спеції - За смаком
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Цибуля наріжте півкільцями, часник пропустіть через прес.

Додайте до цибулі і часнику рослинне масло, оцет, сіль і спеції для шашлику.

Всі компоненти для маринаду ретельно перемішайте і пам'ятайте руками, щоб цибуля і часник пустили сік.

М'ясо наріжте великими шматочками.

Додайте маринад, добре перемішайте, накрийте миску і залиште маринуватися мінімум на 2 годину.

Наколюємо шматочки м'яса на шампури і відправляємо на мангал.

Готуйте шашлик періодично перевертаючи до бажаного ступеня готовності.

Шашлик з часником готовий. Смачного!