Шашлик з телятини по-узбецьки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Шашлик з телятини виходить ніжнішим і не таким жирним, як зі свинини. Подивіться, як приготувати шашлик з телятини по-узбецьки, і сміливо вирушайте готувати шашлик на природі!
Шашлик з телятини виходить вельми соковитим, ніжним, а за рахунок гранатового соку ще і набуває пікантної кисло-солодку нотку. Для приготування шашлику з телятини по-узбецьки я раджу використовувати також суміш трав з узбецьких спецій. Я їх зазвичай купую на базарі безпосередньо у узбеків. Спеції такі ароматні, що шашлик виходить абсолютно незвичайним! 
- Телятина - 1 кілограм
 - Гранатовий сік - 250 мілілітрів
 - Цибуля - 1-2 штук
 - Часник - 4-5 зубчиків
 - Спеції - За смаком
 

Підготуйте необхідні інгредієнти: м'ясо поріжте на досить великі шматки, як на шашлик. Цибуля поріжте кільцями, а часник - на пластинки.

У великій каструлі перекладіть м'ясо цибулею і часником, приправити сіллю, поперчіть, додайте спеції до м'яса. Особливо гарний мускатний горіх. Залийте все гранатним соком, дайте промаринуватися години 3.

Розведіть мангал, дайте вогню стихнути, а потім можете приступати до готування шашлику.

Смажте його хвилин 20-30 до готовності з усіх боків, дивіться, щоб він не підгорів. Для цього час від часу перевертайте його і збризкуйте вугілля злегка водою.

Готовий шашлик з телятини по-узбецьки подавати можете з зеленню і свіжими овочами. Смачного!