Шкварки свинячі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Українська кухня багата чудовими рецептами. Одним з найпопулярніших і в той же час простих страв є шкварки. Розповідаю, як приготувати шкварки свинячі в домашніх умовах.
Шкварки використовують як добавку до різних видів гарніру. Це може бути картопля, гречка або рис. У шкварки міститься достатня кількість білків і жирів, що сприятливо впливає на роботу серця. Головне, занадто не захоплюйтеся, все таки вони смажені і калорійні! 
- Свиная грудинка - 500 грам
 - Сіль і перець - За смаком
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Масло рослинне - За смаком
 - Лист лавровий - 2 штуки
 

Вам знадобиться свиняча грудинка. Помістіть її в каструльку, залийте водою. Додайте сіль, перець і лавровий лист. Відваріть м'ясо до готовності (до м'якості шкурки).

Наріжте відварену свинину невеликими кубиками або смужками. Очистіть і подрібніть цибулину. Розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажте м'ясо до золотистої скоринки з усіх боків. Туди ж відправте цибулю і підсмажте хвилини 3-4.

Шкварки подаються до столу разом з гарніром. Смачного!