Сідло ягняти в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо вам цікаво, як приготувати сідло ягняти в духовці, пропоную піти простим рецептом. Вийде неймовірно ароматне, смачне і вишукане блюдо, яке підкорить навіть затятих гурманів.
Можна приготувати сідло цілком з ароматною зеленню, сиром, грибами або часником, а можна і шматочками. Ягняти можна запікати або обсмажувати на сковороді, тут як більше подобається. Вдале поєднання ароматних спецій зробить м'ясо неймовірно смачним, а правильний температурний режим зробить його соковитим.
- Сідло ягняти - 4 скибочки
 - Гірчичний - 100 грам
 - Luk-salotų - 2 штуки
 - Часник - 10 зубчиків
 - Петрушка - 1 пучок
 - Чебрець - 2 штуки
 - Розмарин - 2 штуки
 - Естрада - 2 штуки
 - Оливкова олія - За смаком
 
1
Вимийте сідло ягняти і витріть його серветками, розріжте на 4 шматочка.
2
Очистіть і дрібно наріжте цибулю, часник. Вимийте трави і дрібно наріжте петрушку, чебрець, розмарин, естрада. У мисці змішайте всі підготовлені інгредієнти.
3
Викладіть шматочки ягняти в форму для запікання, змастіть кожен гірчицею, потім розподіліть приготовлену начинку між 4 шматочками, полийте трохи оливковою олією.
4
Надішліть форму в розігрітий до 190 градусів духовку на 45 хвилин. Готове м'ясо дістаньте з духовки і залиште в формі на 15 хвилин.
5
Подавайте сідло гарячим з картопляним гарніром. Смачного!