Скумбрія в духовці з помідорами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Улюблена багатьма запечена скумбрія з помідорами прекрасно виглядає як на святковому, так і на звичайному вечері. Пропоную вам спробувати оригінальний варіант цієї страви з незвичайним соусом!
Скумбрія готується в духовці дуже швидко, а з помідорами вона виходить дуже соковитою. Щоб блюдо відмінно виглядало і на смак було оригінальним, рекомендую вам приготувати пікантний горіховий соус із суміші горішків. Дивіться, як приготувати скумбрію з помідорами в духовці. Для цього знадобляться соковиті помідори і парочка тушок риби.
- Скумбрія - 4 штуки (очищені тушки або філе)
 - Помідори - 6-8 штук
 - Цибуля - 1 штука
 - Чебрець - 1-2 штук
 - Кедрові горішки - 10 грам
 - Грецькі горіхи - 20 грам
 - Мигдаль - 20 грам
 - Насіння соняшникове - 10 грам
 - Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
 - Оцет хересний - За смаком
 - Спеції - За смаком
 

Підготуйте інгредієнти. Поставте духовку розігріватися до 180 градусів.

Цибуля поріжте кільцями або півкільцями, помідори наріжте кружальцями. Форму для запікання змастіть оливковою олією і викладіть спочатку помідори, а потім цибулю.

Приправити сіллю і poperčite, додайте чебрець і збризніть оливковим маслом. Надішліть в духовку хвилин на 5.

Поки овочі запікаються, рибку почистіть, сіль і poperčite.
Викладіть шкірою вниз поверх лука і помідорів. Назад поставте в духовку на 20 хвилин.
Викладіть шкірою вниз поверх лука і помідорів. Назад поставте в духовку на 20 хвилин.

Поки запікається риба і помідори, подрібніть волоські горіхи і мигдальні, змішайте з кедровими горішками і насінням. Додайте масла оливкового (3 столові ложки) і оцет.

Готову скумбрію, запечену в духовці з помідорами, подавайте, полив соусом з горішків.

Смачного!