Скумбрія, запечена з помідорами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу розповісти свій улюблений рецепт приготування скумбрії, запеченої з помідорами. Це - швидке в приготуванні і дуже смачне блюдо. Таку скумбрію можна приготувати, коли гості на порозі.
Нижче буде описано, як приготувати скумбрію, запечену з помідорами за 30-40 хвилин. Страву можна подавати як до святкового столу, несподіваного приходу гостей, так і на домашній обід.
- Скумбрія - 2 штуки
 - Кабачок - 1 штука
 - Цибуля - 1 штука
 - Крем - 3 Ст. Ложки
 - Помідор - 1 штука
 - Твердий сир - 100 грам
 - Перець горошком - 3-4 штук
 - Сік лимона - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - За смаком
 

Розморожуємо скумбрію, витрачати, ріжемо на кілька шматочків.

Натираємо шматочки сіллю, товченим перцем, додаємо лимонний сік, перемішуємо, даємо вбратися соку.

Чистим кабачок, цибуля, все нарізаємо півкільцями. Помідори нарізаємо часточками.

Укладаємо в форму для запікання скумбрію упереміш з кабачками і цибулею. Змащуємо поверхню сметаною, укладаємо помідори, додаємо сіль за смаком.

Готуємо всі в духовці при температурі 200 градусів 15 хвилин. За кілька хвилин 5-6 до закінчення приготування посипаємо блюдо тертим сиром. Як тільки сир розтопиться, вибираємо з духовки. Подаємо до столу. Смачного!