Смачні відбивні з яловичини 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Приготуйте смачні відбивні з яловичини і порадуйте своїх близьких відмінним блюдом! Красиві і дуже ніжні відбивні підійдуть для сімейного обіду або вечері. Блюдо готується дуже швидко!
Готуємо смачні відбивні з яловичини в домашніх умовах. Відбивні готуються дуже швидко і просто. Не зайвим буде придумати якийсь гарнір до відбивних, наприклад, картопля пюре або макарони. Також смачно буде з салатом зі свіжих овочів. Хай щастить! 
- Яловичина - 400 грам
 - Манна крупа - 75 мілілітрів
 - Петрушка сушена - 1 Ст. Ложка (або ароматні трави)
 - Яйця - 2 штуки
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Масло рослинне - За смаком
 

Ріжемо яловичину порційними шматочками.

Манну крупу змішайте з травами, зеленню, сіллю і перцем.

Обваляйте м'ясо в паніровці, потім відбийте. Ще раз обваляйте і відбийте.

Яйця Збийте.

Занурте відбивні в яєчну суміш і обсмажте до золотистого кольору з обох сторін. Приблизно по 5 хвилин з кожного боку.

Смачного!