Smalec 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Не тільки в Росії, але в багатьох країнах поважають сало. Я розповім вам, як просто приготувати смалець.
Така закуска навіть вважається культовою. У багатьох ресторанах Скандинавії її подають як аперитив, перед основною трапезою. Важливо відмітити, що такий смалець ви можете готувати на ваш смак з будь-якими травами, наприклад, кмин, часник, кріп і т.Д. Смачного! 
- Сало свиняче - 1 кілограм
 - Цибуля - 3 штуки
 - Яблуко - 1 штука
 - Майоран мелений - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 
1
Сало наріжте невеликими шматками. Лук подрібніть, а яблуко натріть на тертці.
2
Сало покладіть на розігріту сковороду і витоплювати на помірному вогні, поки воно не стане рум'яниться.
3
Потім додайте всі інші інгредієнти і готуйте, поки сало не стане коричневим. Зніміть з вогню і перекладіть в підготовлені банки.