Сочники (пиріжки з сиром) 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Смак, знайомий з дитинства! що, це сочнікі - м'які, ніжні і вологі відкриті пиріжки з сиром. Ці пиріжки дуже красиві і смачні, тому їх можна приготувати на свято або в будні.
Ще бабуся навчила мене, як приготувати сочнікі (пиріжки з сиром), і недавно в інтернеті я знайшла хороший рецепт. Тісто виходить м'яким завдяки тому, що його не потрібно довго вимішувати, а потрібно дати охолонути в холодильнику. Начинка виходить дуже ніжною через протертого через сито сиру зі сметаною. Раджу вам приготувати сочнікі за цим рецептом! 
- Борошно - 2 склянки
 - Крем - 1/2 склянки
 - Цукор - 1/2 склянки
 - Вершкове масло - 100 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Сода - 1 щіпка
 - Сіль - 1 щіпка
 - Сир - 350 грам
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Манна крупа - 1 Ст. Ложка
 - Борошно - 1 Ст. Ложка
 - Сметана в крем - 2 Ст. Ложки
 - Білок - 1 штука
 

1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

2. Замісити тісто. Розітріть масло з цукром, додайте яйце і сметану. Додайте борошно, сіль і соду, злегка перемішайте, але не вимішують занадто довго.

3. Загорніть тісто в плівку, відправте його в холодильник на 30 хвилин.

4. Сир протріть через сито, додайте цукор, манну крупу, борошно, сметану і збитий в пишну піну білок.

5. Розкачайте тісто, виріжте з нього кружечки, покладіть на них начинку.

6. Загорніть сочнікі, змастіть їх зверху яєчним жовтком. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.

7. Смачного!