Соус з яблук і груш 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей прекрасний соус з яблук і груш може стати відмінним доповненням до млинців або оладок. Втім, можна такий соус не тільки до солодких страв подавати - наприклад, до курки він підійде відмінно.
Сьогодні в моєму рецепті - інструкція, як зробити соус з яблук і груш. Цей пюреподібний соус стане прекрасним доповненням до будь-якого чаювання з млинцями. Зберігати готове пюре необхідно в холодильнику. Якщо ж ви робите пюре великими партіями, то краще варіантом буде законсервувати його. Отже, читайте рецепт соусу з яблук і груш і приступайте до справи! 
- Яблука - 1800 грам
 - Груші - 1800 грам
 - Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
 - Ванілін - 1-2 чайних ложок
 - Обкладинка - 1/4-1/2 чайних ложки
 

Очищаємо яблука і груші од хвостиків і серцевини. Покладіть в каструлю з водою. Доведіть до кипіння і додайте цукор. Варіть 20-30 хвилин, поки фрукти не стануть м'якими.

Процідіть і очистіть від шкірки. Так само почистити фрукти можна до варіння, ножем для чищення картоплі.

Перетріть фрукти в кухонному комбайні до консистенції, яка вам подобається. Додайте лимонний сік і ваніль. Також, ви можете додати трохи кориці.